BEENHOUWEN,.....
 EEN TRADITIE, EEN AMBACHT EN EEN PASSIE !!!

De referentie voor verse producten. Kwaliteit gegarandeerd!

test

Ons duroc vlees

Duroc D’olives varkensvlees

Voor ons varkensvlees kiezen we resoluut voor het ras Duroc d’Olives. Ons varkensvlees komt van

De smaak en sappigheid van het Duroc d’Olives ras wordt bekomen dankzij het gebruik van pure grondstoffen (zoals tarwe, gerst, mais, en soja). Als bron voor vetstoffen krijgen DUROC D’OLIVES varkens olijfolie. 

Olijfolie wordt in de medische wereld geprezen omwille van zijn gezonde vetzuursamenstelling. Het gebruik van olijfolie in het dagelijkse rantsoen heeft een rechtstreekse invloed op de gezondheid van de consument en een positief effect op  hart- en bloedvaten.

DUROC D’OLIVES varkensvlees is van Belgische bodem en voldoet aan de strengste normen inzake voedersamenstelling, rassenkeuze, traceerbaarheid, bioveiligheid, gezondheidsmanagement  en het dierenwelzijn.

DUROC D’OLIVES op het bord onderscheid zich door de smaak, sappigheid en het mooi bruin bakken.

Ons Belgisch Wit-blauw.

Het Belgisch wit-blauw is een kruising van de Engelse Durham met lokale veerassen. Deze dieren zijn van oorsprong een dubbeldoelras maar vandaag de dag voornamelijk een vleesras.

Dieren van het vleestype nemen een heel sterke bespiering aan. Men spreekt hier over het dikbilfenomeen. Ze vertonen blauw-wit- zwart rond de nek.

Het vlees is van een uitstekende kwaliteit: mager en sappig dankzij zijn fijne vleesvezels is dit het meest malse vleesras.

Ons Iers lamsvlees

Ook de schapen in Ierland profiteren volop van de goede natuurlijke omstandigheden. In totaal grazen zo’n 3,5 miljoen moederschapen op het land, die nog op traditionele wijze én diervriendelijk worden gefokt. Er zijn twee soorten het heuvelschaap en het lowlandsheep. De dieren leven geheel met de jaargetijden mee, zodat ieder seizoen zijn eigen unieke smaak voortbrengt. Als het lam de leeftijd van tien tot twaalf weken heeft bereikt wordt het geslacht. Het voedsel dat het tot dan toeheeft genoten is puur natuur: moedermelk en weidegras. Dat proeft u!

De smaak, de kwaliteit en de interessantste prijzen.

Promo van de dag

Geen promotie vandaag

De smaak van vroeger in een modern jasje.

$slide->title
$slide->title
$slide->title
$slide->title
$slide->title
$slide->title
$slide->title

Copyright 2023 Versmarkt Delies - Webdesign by Artwerk