Duroc D’olives varkensvlees
Voor ons varkensvlees kiezen we resoluut voor het ras Duroc d’Olives. Ons varkensvlees komt van
De smaak en sappigheid van het Duroc d’Olives ras wordt bekomen dankzij het gebruik van pure grondstoffen (zoals tarwe, gerst, mais, en soja). Als bron voor vetstoffen krijgen DUROC D’OLIVES varkens olijfolie.
Olijfolie wordt in de medische wereld geprezen omwille van zijn gezonde vetzuursamenstelling. Het gebruik van olijfolie in het dagelijkse rantsoen heeft een rechtstreekse invloed op de gezondheid van de consument en een positief effect op hart- en bloedvaten.
DUROC D’OLIVES varkensvlees is van Belgische bodem en voldoet aan de strengste normen inzake voedersamenstelling, rassenkeuze, traceerbaarheid, bioveiligheid, gezondheidsmanagement en het dierenwelzijn.
DUROC D’OLIVES op het bord onderscheid zich door de smaak, sappigheid en het mooi bruin bakken.
Het Belgisch wit-blauw is een kruising van de Engelse Durham met lokale veerassen. Deze dieren zijn van oorsprong een dubbeldoelras maar vandaag de dag voornamelijk een vleesras.
Dieren van het vleestype nemen een heel sterke bespiering aan. Men spreekt hier over het dikbilfenomeen. Ze vertonen blauw-wit- zwart rond de nek.
Het vlees is van een uitstekende kwaliteit: mager en sappig dankzij zijn fijne vleesvezels is dit het meest malse vleesras.
Copyright 2023 Versmarkt Delies - Webdesign by Artwerk