Een slagers familie in hart en nieren.

De start

Het slagersverhaal begint bij de ouders van Eddy, Roger en Rosette. Hij was de populaire beenhouwer, die in de volksmond “Larie” werd genoemd. Hij was altijd welgezind. Hij bezocht wekelijks zijn trouwe klanten aan huis om de bestelling te noteren.

Er stond altijd een fles jenever op de toog en hij kende zijn pappenheimers. Toen mocht het nog dat hij met een sigaartje tussen de lippen de klanten bediende. Toen er eens een nieuwe klant voor de toog opdook vroeg hij: “een druppel of een pintje?” Waarop de klant verbouwereerd antwoordde: “ Ik zou liever een biefstukske en een halve kilo gekapt hebben”.

Eddy & Nancy

Het verhaal van Eddy & Nancy  begint al in 1989. Het jaar waarin de Berlijnse muur viel en waarin ze besloten, om te evolueren van een eenvoudige slagerij naar een versmarkt. Een keuze die in de buurt en ver daarbuiten tot op vandaag luid wordt toegejuicht.

Bij Eddy en Nancy komt u voor de smaak, de kwaliteit en de interessante prijzen. Geen grootdistributie, maar echte authentieke kwaliteitsproducten en bereidingen op  maat van al uw feesten en andere aangelegenheden.

Zo willen ze de ambacht en vakkundigheid tot bij de klanten brengen.

Ook van ons rund- en varkensvlees maken ze het verschil door te kiezen voor niet geforceerde maar pure rassen.

Heden

Het slagers gezin in hart en nieren bezielt ondertussen 300 vierkante meter aan pure smaak.  Vanuit hun kennis en kunde bieden zij versproducten en bereidingen uit de dagelijkse keuken aan om uw feestelijkheden tot een succes maken.

De traditionele dagelijkse keuken vormt dan ook sinds het prille begin HET fundament.

"Uit grootmoeders keuken" is een zegswijze waar ze mee opgroeiden. Maar ze werken deze recepten op creatieve wijze bij. Kortom zij brengen grootmoeders keuken in een hedendaags potje !!!

Hiervoor werken ze steeds samen met mensen die even gepassioneerd en gefascineerd met hun product omgaan als zij.

Ook de zoon Ren en schoondochter Evy hebben de microbe overgenomen en werken al volop mee in de winkel. Zij brengen nieuwe en frisse ideeën met zich mee zodat de zaak optimaal blijft draaien met de nieuwste trends. 


Copyright 2023 Versmarkt Delies - Webdesign by Artwerk